زيارت عاشورا
دعاي عظم البلا مرکز فرهنگی گردان مقاومت بسیج مسجد جامع کبیر
منوي اصلي
وصيت شهدا
وصيت شهدا
لينک دوستان
پيوندهاي روزانه
نويسندگان
جستجو
مطالب پيشين
آرشيو مطالب
لوگوي دوستان
روزشمار محرم عاشورا
کاربردي
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 42
بازدید دیروز : 27
بازدید هفته : 42
بازدید ماه : 1161
بازدید کل : 38070
تعداد مطالب : 339
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


ابر برچسب ها

رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش کشور را ابلاغ کردند (۱۳۹۲/۰۲/۱۰)

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستهای کلی"ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش کشور" را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند.
متن سیاستهای کلی " ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش کشور " که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سیاست های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش کشور
1- تحول در نظام آموزش و پرورش مبتنی بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی در جهت رسیدن به حیات طیبه ( زندگی فردی و اجتماعی مطلوب اسلامی) و رشد و شکوفایی استعدادهای فطری و ارتقاء کیفی در حوزه های بینش، دانش، مهارت، تربیت و سلامت روحی و جسمی دانش آموزان با تأکید بر ریشه کن کردن بی سوادی و تربیت انسان های مؤمن، پرهیزکار، متخلق به اخلاق اسلامی، بلند همت، امیدوار، خیرخواه، بانشاط، حقیقت جو، آزادمنش، مسؤولیت پذیر، قانونگرا، عدالت خواه، خردورز، خلاق، وطن دوست، ظلم ستیز، جمع گرا، خودباور و ایثارگر.
2- ارتقاء جایگاه آموزش و پرورش به مثابه مهمترین نهاد تربیت نیروی انسانی و مولد سرمایه اجتماعی  و عهده دار اجرای سیاست های مصوب و هدایت و نظارت بر آن (از مهد کودک و پیش دبستانی تا دانشگاه) به عنوان امر حاکمیتی با توسعه همکاری دستگاه ها.
3- بهسازی و اِعلای منابع آموزش و پرورش به عنوان محور تحول در نظام تعلیم و تربیت کشور و بهبود مدیریت منابع انسانی با تأکید بر:
1-3- ارتقاء کیفیت نظام تربیت معلم و افزایش مستمر شایستگی ها و توانمندی های علمی، حرفه ای و تربیتی فرهنگیان و روزآمد ساختن برنامه های درسی مراکز و دانشگاه های تربیت معلم و شیوه های یاددهی و یادگیری برای پرورش معلمان با انگیزه، کارآمد، متدین، خلاق و اثربخش.
2-3-  باز نگری در شیوه های جذب، تربیت، نگهداشت و بکارگیری بهینه نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش و بسترسازی برای جذب معلمان کارآمد و دارای شایستگی های لازم آموزشی، تربیتی و اخلاقی بعد از گذراندن دوره  مهارتی.
3-3- اعتلای منزلت اجتماعی معلمان و افزایش انگیزه آنان برای خدمت مطلوب با اقدامات فرهنگی و تبلیغی و خدمات و امکانات رفاهی و رفع مشکلات مادی و معیشتی فرهنگیان.
4-3- توسعه مهارت حرفه ای و توانمندی های علمی و تربیتی معلمان با ارتقاء کیفی آموزش های ضمن خدمت و برنامه ریزی برای روزآمد کردن اطلاعات تخصصی و تحصیلات تکمیلی معلمان متناسب با نیاز آموزش و پرورش.
5-3- استقرار نظام ارزیابی و سنجش صلاحیتهای عمومی، تخصصی و حرفه ای معلمان مبتنی بر شاخص های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی برای ارتقاء.
6-3- توسعه مشارکت معلمان در فرآیند بهسازی برنامه های آموزشی، پژوهشی، تربیتی و فرهنگی.
7-3- استقرار نظام پرداخت ها بر اساس تخصص، شایستگی ها و عملکرد رقابتی مبتنی بر نظام رتبه بندی حرفه ای معلمان.
4- ایجاد تحول در نظام برنامه ریزی آموزشی و درسی با توجه به:
1-4- روزآمد ساختن محتوای تعلیم و تربیت و تدوین برنامه درس ملی مبتنی بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی و متناسب با نیازهای کشور و انطباق محتوی با پیشرفتهای علمی و فناوری و اهتمام به تقویت فرهنگ و هویت اسلامی-ایرانی.
2-4- توسعه فرهنگ تفکر، تحقیق، خلاقیت و نوآوری و بهره گیری از روشهای یاددهی و یادگیری متنوع و مطلوب و ایجاد تفکر منطقی و منسجم برای تحلیل و بررسی موضوعی.
3-4- تبیین اندیشه دینی-سیاسی امام خمینی(ره)، مبانی جمهوری اسلامی و ولایت فقیه و اصول ثابت قانون اساسی در مقاطع مختلف تحصیلی.
4-4- توسعه فرهنگ و معارف اسلامی و یادگیری قرآن(روخوانی، روان خوانی و مفاهیم) و تقویت انس دانش آموزان با قرآن و سیره پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) و اهل بیت(علیهم السلام) و گسترش فرهنگ اقامه نماز.
5-4- تحول بنیادین شیوه های ارزشیابی دانش آموزان برای شناسایی نقاط قوت و ضعف و پرورش استعدادها و خلاقیت دانش آموزان.
6-4- رعایت رویکرد فرهنگی و تربیتی در برنامه ریزی های آموزشی و درسی.
7-4- تقویت آداب و مهارتهای زندگی و توانایی حل مسائل و عمل به آموخته ها برای بهبود زندگی فردی و اجتماعی دانش آموزان.
8-4- تقویت آموزشهای فنی و حرفه ای.
5- اهتمام به تربیت و پرورش مبتنی بر فلسفه تعلیم وتربیت اسلامی بویژه در:
1-5- ارتقاء معرفت و بصیرت دینی برای رشد و تعالی معنوی و اخلاقی معلمان و دانش آموزان و تلاش برای ارتقاء معنوی خانواده ها.
2-5- ارتقاء سلامت جسمی و روحی معلمان و دانش آموزان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی.
3- 5- ارتقاء تربیت عقلانی و رشد بینش دینی، سیاسی و اجتماعی دانش آموزان و اهتمام به جامعه پذیری برای تحکیم وحدت و همبستگی ملی، وطن دوستی و مقابله هوشمندانه با تهاجم فرهنگی و پاسداشت استقلال، آزادی، مردم سالاری دینی و منافع ملی.
4- 5- رشد و شکوفایی ذوق و استعدادهای فرهنگی و هنری و تقویت روحیه نشاط و شادابی در دانش آموزان.
5- 5- توسعه تربیت بدنی و ورزش در مدارس.
6- 5- تربیت و تأمین نیروی انسانی توانمند و واجد شرایط برای تحقق اهداف و برنامه های تربیتی و پرورشی.
6- تحول در ساختار مالی، اداری و نظام مدیریتی با تأکید بر:
1- 6- بازمهندسی ساختار اداری در کلیه سطوح با رویکرد چابک سازی، پویاسازی همراه با ظرفیت سازی، فرهنگ سازی و بسترسازی برای تقویت مشارکت های مردمی و غیر دولتی، منطبق بر قانون اساسی و سیاست های کلی نظام اداری و آموزش و پرورش بویژه ایجاد زمینه مشارکت معلمان، خانواده ها، حوزه های علمیه، دانشگاه ها، مراکز علمی و پژوهشی و سایر نهادهای عمومی و دستگاه های اجرایی در فرآیند تعلیم و تربیت.
2- 6- رعایت اولویت در بودجه مورد نیاز آموزش و پرورش در لوایح بودجه سنواتی به منظور تحقق اهداف و مأموریت های مندرج در سیاست های کلی.
3- 6- بهبود مدیریت منابع و مصارف با هدف ارتقاء کیفیت و بهره وری نظام آموزش و پرورش.
7- بهینه سازی فضا، زیر ساخت های کالبدی و تجهیزات مدارس در مسیر تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت اسلامی با تأکید بر:
1- 7- ضابطه‌مند سازی، بهسازی، زیباسازی، مقاوم سازی و مصون سازی مدارس با رعایت اصول معماری اسلامی ایرانی، مکان یابی و توزیع فضا به تناسب نیازها، طراحی و ساخت مجتمع های آموزشی و تربیتی و توسعه مشارکت مردم و نهادهای مدیریت شهری در احداث و نگهداری مدارس.
2- 7- احداث واحدهای آموزشی و پرورشی جدید متناسب با افزایش جمعیت و الزام سازندگان شهرکها به احداث واحدهای مورد نیاز آموزش و پرورش.
3- 7- ارائه الگو و ضابطه لازم الرعایه از طرف وزارت آموزش و پرورش برای ساخت مدارس.
4- 7- تجهیز مدارس به فناوری اطلاعاتی و ارتباطی و فراهم آوردن زمینه استفاده بهینه از آموزش های مرتبط با فناوری های نو در مدارس.
8- ارتقاء نقش و اختیارات مدرسه در تحقق اهداف و مأموریت های مندرج در بند یک سیاست های کلی و تقویت مناسبات صحیح و سازنده آموزش و پرورش با خانواده ها، رسانه ها و جامعه.
9- تقویت آموزش و پرورش مناطق مرزی با تأکید بر توانمند سازی معلمان و دانش آموزان این مناطق.
10- تأمین ثبات مدیریت در آموزش و پرورش با رویکرد ارزشی و انقلابی و دور نگه داشتن محیط آموزش و پرورش از دسته بندی‌های سیاسی.
11- هماهنگی و انسجام بین اهداف، سیاست‌ها، برنامه‌ها و محتوای تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش، آموزش عالی و سایر دستگاه‌های مرتبط.
12- ارتقاء جایگاه آموزش و پرورش از نظر شاخص‌های کمّی و کیفی در سطح منطقه و جهان به منظور تحقق اهداف سند چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران.
13- استقرار نظام جامع رصد، نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در نظام آموزش و پرورش.




برچسب ها : نظربدهید :,
بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در اجلاس جهانی علما و بيداري اسلامي؛
 
بیداری اسلامی اگر سالم بماند قادر به رقم زدن تمدن ‌اسلامی خواهد بود/ توطئه غرب برای تبدیل کردن بیداری اسلامی به معارضه‌های خونین قومی و مذهبی/ مسئله فلسطین محکی برای نهضتهای بیداری اسلامی (۱۳۹۲/۰۲/۰۹ - ۱۱:۳۳)

اجلاس علما و بيداري اسلامي صبح امروز (دوشنبه) با حضور صدها نفر از علماء، انديشمندان، نخبگان و روحانيون برجسته جهان اسلام و با سخنان حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي، آغاز بکار کرد.
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر انقلاب اسلامي در سخنان مهمي در اين اجلاس ضمن آسيب شناسي نهضت هاي بيداري اسلامي در شمال آفريقا و منطقه از پنج منظرِ لزومِ"حفظ مرجعيت پايگاههاي ديني"، "ترسيم هدف بلند مدت"، "پرهيز از تجربه تلخ دل خوش کردن به وعده هاي غرب"، "هوشياري در قبال توطئه ايجاد درگيري خونين فرقه اي، مذهبي و قومي" و "فراموش نکردن موضوع فلسطين بعنوان شاخص اساسي و محک نهضت ها"، تاکيد کردند: "ايستادگي بر سر اصول اسلامي" و "حضور مردم در صحنه"، دو عامل اصلي و کليدي است که موجب خنثي شدن همه توطئه ها، ترفندها و مکر دشمنان خواهد شد.
حضرت آيت الله خامنه اي در ابتداي سخنان خود، بيداري اسلامي را پديده‌ي شگرفي خواندند که اگر سالم بماند و ادامه يابد، زمينه ساز سربرآوردنِ تمدن‌اسلامي در چشم‌اندازي نه چندان دور دست، خواهد بود.
ايشان با اشاره به وحشت سخنگويان جبهه‌ي استکبار و ارتجاع، ‌از به زبان آوردن نام بيداري اسلامي خاطر نشان کردند: بيداري اسلامي اکنون حقيقتي است که تقريباً در سراسر دنياي اسلام ميتوان نشانه‌هاي آن را ديد و بارزترين نشانه‌ي آن، اشتياق افکار عمومي و بويژه قشرهاي جوان، به احياء مجد و عظمت اسلام و آشکار شدن چهره‌ي وقيح و ستمگر و مستکبر دولتهاي سلطه گر است.
رهبر انقلاب اسلامي ابعاد اين بيداري مبارک را بسيار گسترده‌ و داراي امتدادي رمزگونه دانستند و افزودند: همواره تحقق معجزه‌گونه وعده‌هاي الهي، نشانه‌ي اميدبخشي است که تحقق وعده‌هاي بزرگتر را نويد ميدهد.
حضرت آيت الله خامنه اي با بيان نمونه هاي قرآني از تحقق وعده هاي الهي که زمينه ساز تحقق وعده هاي بزرگتر بوده اند، آنها را تاکتيک ربوبي خواندند و تاکيد کردند: پيروزي انقلاب اسلامي در ايران يک نمونه آشکار از اين تاکتيک ربوبي است زيرا آن روز که اسلام در ايران پيروز شد و توانست دژ آمريکا و صهيونيزم را در يکي از حساسترين کشورهاي اين منطقه‌ي بسيار حساس، فتح کند اهل عبرت و حکمت دانستند که اگر صبر و بصيرت را به کار گيرند فتوحات ديگر پي‌درپي فرا خواهد رسيد، که البته، فرا رسيد.
ايشان با تاکيد بر اينکه پيروزي انقلاب اسلامي و تحقق واقعيتهاي درخشان آن، در سايه‌ي اعتماد به وعده‌ي الهي و صبر و مقاومت و استمداد از خداوند بوده است، افزودند: امروز اين تجربه‌ي گرانبها در دسترس ملتهایي است که در برابر استکبار و استبداد قد علم کرده و توانسته‌اند حکومتهاي فاسد وگوش به فرمان و وابسته به امريکا را سرنگون ساخته يا متزلزل کنند.
رهبر انقلاب اسلامي بعد از بيان اين مقدمه به آسيب شناسي بيداري اسلامي و تهديدهاي پيش روي نهضت هاي منطقه، پرداختند.
نقش برجسته، تاثير گذار و هدايتگر علماي دين و مصلحان ديني در تحولات بزرگ و حرکت هاي اصلاحي منطقه و کشورهاي اسلامي اولين نکته اي بود که حضرت آيت الله خامنه اي به آن اشاره کردند.
رهبر انقلاب اسلامي با يادآوري وظيفه‌ي سنگين عالمان دين در اين خصوص، تاکيد کردند: علماي دين و رجال ديندار و دين‌مدار، ‌بايد بشدت مراقب و دقيق باشند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به تلاش مزدوران و وابستگان آمريکا و صهيونيسم براي تراشيدن مرجعيت هاي فکري نامطمئن و همچنين آلوده کردن اهل دين و تقوا، خاطر نشان کردند: نشستن بر سفره‌ي رنگين متاع دنيا وآلوده شدن به صله و احسان صاحبان زر و زور و نمک‌گير شدن در برابر طاغوتهاي شهوت و قدرت، خطرناکترين عامل جدایي از مردم و از دست دادن اعتماد و صميميت آنها است.
دومين نکته اي که رهبر انقلاب در آسيب شناسي بيداري اسلامي به آن اشاره کردند، لزوم ترسيم هدف بلندمدت و نهايي براي بيداري اسلامي بود.
 حضرت آيت الله خامنه اي تاکيد کردند: اين هدف نهایي، نميتواند چيزي کمتر از «ايجاد تمدن درخشان اسلامي» باشد.
ايشان با تاکيد بر اينکه نبايد با نگاه شتابزده و يا بدبينانه به اين چشم‌انداز نگريست، در تبيين لوازم تمدن سازي اسلامي، افزودند: استقرار حکومت مردمي بر اساس‌ قوانين برگرفته از قرآن، اجتهاد و پاسخگویي به نيازهاي نو به نوِ بشر، پرهيز از تحجر و ارتجاع و بدعت و التقاط، ايجاد رفاه و ثروت عمومي، استقرار عدالت، رهايي از اقتصاد مبتني ‌بر ويژه‌ خواري و ربا و تکاثر، گسترش اخلاق انساني، دفاع از مظلومان عالم، تلاش و کار و ابتکار، و شکستن حلقه انحصارات علمي و اقتصادي و سياسي قدرتهاي سلطه گر از شاخصه هاي تمدن اسلامي است.
توجه به تجربه تلخ و دهشتناك تبعيت از غرب در سياست و اخلاق و رفتار و سبك زندگي، سومين نکته اي بود که رهبر انقلاب اسلامي در بيان تهديدهاي پيش روي نهضت هاي بيداري اسلامي مطرح کردند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به آفات مهلکِ بيش از يك قرن تبعيت کشورهاي اسلامي از فرهنگ و سياست دولتهاي مستكبر، از جمله وابستگي و ذلت سياسي، فلاكت و فقر اقتصادي، سقوط فضيلت و اخلاق، و عقب‌ماندگي خجلت‌آور علمي افزودند: وعده‌ها و وعيدهاي آمريکا و غرب نبايد در تصميم‌ها و اقدامهاي نخبگان سياسي و در حركت عظيم مردمي اثر بگذارد.
ايشان خاطر نشان کردند: دولت ها و حکومت هايي که در طول ساليان به وعده‌هاي آمريكا دل خوش كردند و تسليم مستکبران بودند، نتوانستند گِرهي از كار ملت خود بگشايند يا ستمي را از خود يا ديگران بر طرف كنند؛ وحتي نتوانستند از ويراني يك خانه‌ي فلسطيني در سرزميني که متعلق به فلسطينيان است، جلوگيري کنند.
نكته‌ي چهارمي که رهبر انقلاب اسلامي به ان اشاره کردند، تهديد خطرناکِ تبديل نهضت هاي بيداري اسلامي به معارضه‌هاي خونين فرقه‌ئي و مذهبي و قومي و ملّي بود.
حضرت آيت الله خامنه اي گفتند: اين توطئه هم‌اكنون از سوي سرويسهاي جاسوسي غرب و صهيونيزم با كمك دلارهاي نفتي و سياستمداران خودفروخته، از شرق آسيا تا شمال آفريقا و بويژه در منطقه‌ي عربي، با جديت و اهتمام دنبال ميشود و پولي که ميتوانست در خدمت بهروزي خلق خدا باشد، خرج تهديد و تكفير و ترور و بمب‌گذاري و ريختن خون مسلمانان و برافروختن آتش كينه‌هاي دراز مدت شده است.
ايشان با تاکيد بر اينکه نگاه هوشمندانه به صحنه‌ي درگيريهاي داخلي، دست دشمن را در پس اين فاجعه‌ها به روشني نشان ميدهد، تاکيد کردند: وظيفه مصلحان و نخبگان ديني و سياسي در اين ماجرا بسيار سنگين است.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به شرايط ليبي، مصر، تونس، سوريه، پاكستان، عراق و لبنان افزودند: تبليغات غرب و رسانه‌هاي منطقه‌اي وابسته و مزدور، جنگ ويرانگر در سوريه را نزاع شيعه و سنّي وانمود ميكند و حاشيه‌ي امني براي صهيونيستها و دشمنان مقاومت در سوريه و لبنان پديد مي‌آورد، درحاليکه دو طرف نزاع در سوريه، نه سنّي و شيعه، بلكه طرفداران مقاومت ضدصهيونيستي و مخالفان آنند.
حضرت آيت الله خامنه اي به مسائل بحرين نيز اشاره کردند و گفتند: در بحرين، اکثريتي مظلوم که سالهاي متمادي از حق رأي و ديگر حقوق اساسي يک ملت، محروم بوده، به مطالبه‌ي حق خود برخاسته‌اند، اما چون اين اکثريت مظلوم، شيعه‌اند و حکومت جبارِ سکولار، متظاهر به سني‌گري است، دستگاههاي تبليغاتي اروپا و امريکا و هم پياله هاي آنها در منطقه، آن را نزاع شيعه و سني جلوه مي دهند.
ايشان با طرح اين سوال که آيا اين تصوير، حقيقت ماجرا است؟ تاکيد کردند: اين مسايل است که علماي دين و مصلحان منصف را به تأمل و دقت و احساس مسئوليت فراميخواند و شناختن هدفهاي دشمنان در عمده کردن اختلافات مذهبي و قومي و حزبي را بر همه فرض مي‌سازد.
پنجمين و آخرين نکته اي که رهبرانقلاب اسلامي بعنوان شاخص و محک شناخت درستي مسير نهضت هاي بيداري اسلامي بيان کردند، چگونگي موضعگيري آنان در قبال مسأله‌ي فلسطين بود.
حضرت آيت الله خامنه اي تاکيد کردند: هر کس که شعار آزادي قدس شريف و نجات ملت فلسطين و سرزمين فلسطين را نپذيرد و يا به حاشيه ببرد و به جبهه‌ي مقاومت پشت کند، متهم است.
ايشان افزودند: امت اسلامي بايد در همه جا و همه وقت، اين معيار و شاخص نمايان و اساسي را مدنظر داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامي در بخش پاياني سخنان خود در همايش علما و بيداري اسلامي، "ايستادگي بر سر اصول اسلامي" و "حضور مردم در صحنه" را دو عامل اساسي براي خنثي شدن توطئه دشمنان برشمردند و خاطر نشان کردند: اين دو عامل در همه جا کليد فتح و فرج است.
حضرت آيت الله خامنه اي تحقق اين دو عامل را منوط به "ايمان صادقانه به وعده‌ي الهي" و "تلاش مخلصانه و تبيين صادقانه" دانستند و افزودند: ملتي که صدق و صميميت پيشوايان را باور کند، صحنه را از حضور پر برکت خود رونق مي‌بخشد؛ و هر جا که ملت با عزم راسخ در صحنه بماند هيچ قدرتي توان شکست دادن آن را نخواهد داشت.
در پایان سخنان رهبر انقلاب اسلامی در اجلاس علما و بیداری اسلامی، ایشان با حضور در جمع علما، نخبگان و متفکران از نزدیک با آنان دیدار و گفتگو کردند.




برچسب ها : نظربدهید :,
با صدور پیامی؛
 
رهبر معظم انقلاب درگذشت آقای فردی نویسنده متعهد و مجاهد را تسلیت گفتند (۱۳۹۲/۰۲/۰۷ - ۱۰:۵۶)

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی در گذشت هنرمند و نویسنده ی متعهد و مجاهد آقای امیر حسین فردی را تسلیت گفتند.
متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت تأسفبار هنرمند و نویسنده ی متعهّد و مجاهد آقای امیر حسین فردی رحمه الله را به همه ی اصحاب ادبیات و هنر انقلاب و به خانواده و بازماندگان و یاران همراه ایشان تسلیت عرض میکنم.
این هنرمند مؤمن و سخت کوش از پیشکسوتان در عرصه ی فعالیتهای ادبی دوران انقلاب و از بنیان گذاران هسته های جوانان هنرمند انقلابی و در شمار برجستگانی بود که نهال پر طراوت هنر انقلاب را در برابر دشمنان عنود و همراهان سست عنصر، با انگیزه و ایمان راسخ خویش پاسداری کردند و به شکوفائی و باروری امروز رساندند. رحمت خدا بر او و بر تلاش صادقانه اش.
سید علی خامنه ای
7 / اردیبهشت / 1392




برچسب ها : نظربدهید :,
رهبر معظم انقلاب در دیدار کارگران و فعالان بخش تولید به مناسبت هفته کارگر:
 
حمایت از تولید ملی و حرکت ملی به سمت مصرف تولیدات داخلی بصورت جدی دنبال شود/ در برنامه ریزیها معیشت طبقه ضعیف مورد توجه قرار گیرد/ تبیین ویژگی‌های ضروری برای رئیس‌جمهور آینده (۱۳۹۲/۰۲/۰۷ - ۱۲:۱۶)

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(شنبه) در دیدار هزاران نفر از کارگران و فعالان بخش تولید و جمعی از کارگران نمونه و برتر ، با اشاره به نیاز کشور برای خلق حماسه و حرکت جهشی بزرگ در عرصه های اقتصادی و سیاسی ، موضوع انتخابات را مهم  و عرصه ظهور قدرت ملی دانستند و با توصیه مؤکد به کاندیداهای احتمالی برای ارزیابی صحیح  از توانایی های خود و همچنین جایگاه اجرایی کشور تأکید کردند: کشور و ملت بزرگ و مقاوم ایران  به رئیس جمهوری نیاز دارد که در عرصه بین المللی و در مقابل استکبار، نترس و شجاع، و در عرصه داخلی نیز صاحب برنامه، حکمت، تدبیر، معتقد به اقتصاد مقاومتی، دارای تهذیب اخلاقی، به دور از حاشیه سازی وتشویش آفرینی و دارای شعارهای  منطقی و منطبق با واقعیت باشد.
در این دیدار که به مناسبت هفته کارگر برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای مهمترین ویژگی طبقه کارگر را مایه گذاشتن از جسم و جان خود برای پیشرفت و آسایش کشور دانستند و افزودند: کارگران ستون فقرات یک جامعه هستند که درصورت نبود و یا ضعف آنها، کشور فلج خواهد شد.
ایشان با تأکید بر لزوم توجه ویژه به مقوله کار و کارگر در عرصه فرهنگ سازی و همچنین در عرصه قانونگذاری و اجرایی خاطرنشان کردند: اگر قشر کارگر از امید و رفاه و امنیت شغلی برخوردار باشد، حرکت کشور در مسیر پیشرفت سریعتر و آسان تر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نقش و جایگاه ویژه کارگران در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین در مراحل مختلف انقلاب از جمله دوران دفاع مقدس افزودند: در طول 34 سال گذشته تلاشهای زیادی انجام گرفت تا طبقه کارگر را در مقابل انقلاب و نظام اسلامی قرار دهند اما کارگران مؤمن و انقلابی کشور با شجاعت در مقابل این توطئه ایستادند و این موضوع مایه افتخار طبقه کارگر است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به نامگذاری سال گذشته به عنوان سال حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی خاطرنشان کردند: حمایت از تولید ملی مخصوص یک سال نیست بلکه این موضوع باید بصورت جدی و محوری دنبال شود.
ایشان فرهنگ سازی در میان مردم برای استفاده از کالاهای ساخت داخل را بسیار مهم خواندند و افزودند: باید این فرهنگ در میان مردم فراگیر شود که انتخاب یک کالا با نشان داخلی و یا با نشان خارجی می تواند یک کارگر ایرانی را برخوردار و یا محروم کند.
رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران گفتند: درخواست من از همه ملت این است که به سمت مصرف تولیدات داخلی بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه دستگاههای دولتی نیز برای تأمین نیازهای خود، به هیچ وجه نباید از تولیدات خارجی استفاده کنند ، خاطرنشان کردند: البته تولیدکنندگان داخلی اعم از مدیران بنگاهها، کارگران و سرمایه گذاران نیز باید تولیدات خود را بصورت درست و کامل و با کیفیت خوب ارائه دهند.
ایشان با اشاره به دستور اسلام مبنی بر استحکام کار در کنار احترام به کارگر، و تامین امنیت شغلی او در کنار تامین امنیت سرمایه افزودند: اسلام برخلاف دیدگاههای اقتصاد لیبرال و اقتصاد سوسیالیستی، حد وسط را در پیش گرفته و نگاهی انسان مدار و عدالت مدار به کار، کارگر و سرمایه دار، دارد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه امروز در عمل، ناکارآمدی و غلط بودن اقتصاد سرمایه داری آشکار شده است، خاطرنشان کردند: واکنش هایی که امروز در اروپا و به نوعی دیگر در امریکا مشاهده می شود، بزرگترین دلیل عملی بر غلط بودن مسیر اقتصاد سرمایه داری است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: حوادث کنونی در اروپا و امریکا، اول کار است و شرایط به مراتب بدتر هم خواهد شد زیرا اقتصاد سرمایه داری در سراشیبی سقوط قرار گرفته است.
ایشان افزودند: مشکلات اقتصادی کنونی در غرب، بخشی از انحطاط تمدن غرب است که مشکلات اخلاقی و فرهنگی، بخش دیگری از آن را تشکیل می دهند.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال بعنوان سال حماسه اقتصادی و حماسه سیاسی، تأکید کردند: حماسه به معنای حرکتی جهادگونه وپرشور است و این موضوع، باید مد نظر مردم و مسئولان قرار گیرد و بر همین اساس، شناخت ضعف ها و خلاءها و برنامه ریزی صحیح برای تحقق حماسه ضروری است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در همه برنامه ریزیها باید زندگی و معیشت طبقه ضعیف مورد توجه قرار گیرد.
ایشان لازمه پیشرفت کشور را حرکت جهش گونه و خلق حماسه دانستند و تأکید کردند: حماسه اقتصادی و سیاسی، توأمان با یکدیگر هستند و هرکدام دیگری را حفظ و تقویت می کند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به جهت گیری تلاشها و توطئه های بدخواهان ملت ایران برای جلوگیری از تحقق حماسه اقتصادی و سیاسی افزودند: آنان تلاش دارند تا با فشارهای اقتصادی، میان مردم و نظام اسلامی فاصله ایجاد و مردم را مأیوس کنند و در عین حال  به دروغ و با وقاحت تمام هم می گویند ما با مردم ایران دشمن نیستیم!
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: اگر جهش بزرگ اقتصادی مورد توجه جدی بخش های اجرایی و قانونگذاری کشور قرار گیرد، همه فشارهای اقتصادی خنثی خواهد شد.
ایشان تأکید کردند: ملت ایران و مسئولان، با عزم راسخ خود، دشمن را در عرصه اقتصادی مأیوس خواهند کرد.
رهبر انقلاب اسلامی حماسه سیاسی را نیز حضور آگاهانه مردم در صحنه سیاست و مدیریت کشور خواندند و افزودند: نمونه بارز حماسه سیاسی، انتخابات پیش رو است که به توفیق الهی در وقت مقرر و با حضور شوق آفرین مردم برگزار  خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای، کاهش انگیزه مردم برای حضور در صحنه انتخابات را طراحی بدخواهان ملت بمنظور مقابله با حماسه سیاسی دانستند و خاطرنشان کردند: طراحان پشت پرده استکبار بعد از گذشت سالیان متمادی از معارضه و دشمنی، همچنان ملت ایران و روحیه ایمان و ایستادگی این ملت را نمی شناسند.
ایشان افزودند: در طول این 34 سال همواره تحسین بزرگ برای ملت ایران بوده است زیرا اگر مسئولان از خود ایستادگی نشان دادند، به پشتوانه ایستادگی مردم بوده است و از این پس نیز اینگونه خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی، انتخابات را مهم و عرصه ظهور قدرت ملی دانستند و خاطرنشان کردند: ملتی که زنده و با نشاط و متکی به اراده الهی و مطمئن به پشتیبانی خداوند است، در همه عرصه ها از جمله عرصه انتخابات، پیروز میدان خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان چندی قبل خود مبنی بر امکان حضور همه سلائق معتقد به انقلاب اسلامی، در میدان انتخابات، افزودند: کسانی که وارد این میدان می شوند، باید در ارزیابی توانایی خود و همچنین ارزیابی جایگاه مدیریت اجرایی کشور دچار اشتباه محاسبه نشوند.
ایشان تأکید کردند: افرادی که قصد ورود به عرصه انتخابات را دارند، بعد از ارزیابی صحیح وارد میدان شوند، و در نهایت، این ،ملت است که تصمیم گیری خواهد کرد.
رهبر انقلاب اسلامی ساز و کار انتخابات در کشور را مستحکم خواندند و افزودند: همانگونه که امام (ره) بارها تأکید می کردند حضور شورای نگهبان در انتخابات و بررسی صلاحیت ها بوسیله انسانهایی عادل، بی طرف و بصیر، حضور مبارکی است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: بعد از بررسی صلاحیت ها بوسیله شورای نگهبان، مردم با تحقیق  در سوابق، شعارها و سخنان افراد صالح معرفی شده، شخصی را بعنوان رئیس جمهور انتخاب خواهند کرد و این موضوع، ساز و کار قانونی بسیار مناسب و مبارکی است.
ایشان در ادامه به بیان برخی ویژگیهای مورد نیاز برای رئیس جمهور منتخب پرداختند و گفتند: رئیس جمهور باید فردی باشد که در درجه اول، ایمان و اعتقاد به خدا، مردم و قانون اساسی داشته باشد و در درجه دوم دارای روحیه مقاوم باشد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: ملت ایران، به دنبال تحقق اهداف و کارهای بزرگی است و اهل تسلیم شدن نیز نیست و کسی نمی تواند با او با زبان زور حرف بزند بنابراین، فردی هم که در رأس قوه مجریه قرار می گیرد باید در مقابل فشار دشمنان ،نترس و شجاع و مقاوم باشد و اهل از میدان خارج شدن نباشد.
حضرت آیت الله خامنه ای، حکمت، تدبیر و داشتن برنامه را از دیگر ویژگی های مورد نیاز رئیس جمهور خواندند و افزودند: همانگونه که در سیاست خارجی نیازمند عزت، حکمت و مصلحت هستیم، در مسائل داخلی و اقتصادی نیز به نگاه همه جانبه، بلندمدت و هندسه صحیح نیاز داریم.
ایشان نگاه روزمره به مسائل اقتصادی، تغییر مکرر سیاستهای اقتصادی ، تکیه بر نظرات غیرکارشناسی و همچنین اعتماد به شیوه های تزریقی و تحمیلی اقتصادی غرب و شرق را مضر دانستند و تأکید کردند: سیاستهای اقتصادی باید بر مبنای اقتصاد مقاومتی باشد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است که ساخت درونی آن، مقاوم و مستحکم است و با تغییرات مختلف در دنیا، متلاطم نمی شود.
حضرت آیت الله خامنه ای، تهذیب اخلاقی و درگیر حواشی نشدن را از دیگر ویژگیهای مورد نیاز در انتخاب رئیس جمهور، برشمردند و گفتند: من همواره در سالهای گذشته از رؤسای جمهور و دولتهای مختلف حمایت و در کنار آن، توصیه نیز کرده ام و توضیح هم خواسته ام.
ایشان افزودند: یک از توصیه ها و تأکید های همیشگی به رؤسای جمهور این بوده است که برای مردم هزینه و مشکل درست نکنند و از دغدغه آفرینی و ایجاد تشویش و نگرانی بین مردم پرهیز نمایند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطر نشان کردند: کسانی که وارد عرصه انتخابات می شوند نباید به مردم وعده های نادرست و در باغ سبز غیر منطقی نشان بدهند بلکه باید با سخنان منطقی و منطبق بر واقعیت و توکل بر خدا پیش بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: رئیس جمهوری که میخواهد در رأس دستگاه اجرایی این کشور و ملت بزرگ قرار گیرد و این راه پر افتخار را با کمک مردم طی کند باید دارای چنین خصوصیاتی باشد.
ایشان یک نکته مهم را هم یادآور شدند و گفتند آنچه که ما از تجربه سالهای انقلاب بدست آورده ایم این است که خداوند متعال با فضل و هدایت خود این ملت را بر همه دشمنان پیروز خواهد کرد.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان تأکید کردند: هر که با این ملت دارای انگیزه عمیق الهی در افتد قطعا بر خواهد افتاد.
در ابتدای این دیدار آقای اسدالهی عباسی سرپرست وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گزارشی از اهم فعالیتهای این وزارتخانه در سال گذشته و همچنین برنامه های در دست اقدام برای سال  92 ارائه کرد.
همچنین  پیش از این دیدار تعدادی از خانواده های شهدای کارگر کشور از نزدیک با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفتگو کردند.




برچسب ها : نظربدهید :,


صفحه قبل 1 ... 46 47 48 49 50 ... 85 صفحه بعد